|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

Medici de la Spitalul Județean Vâlcea, acuzați de malpraxis de părinții unui copil de un an și jumătate aflat în stare gravă 

Spitalul Judetean Valcea

Părinţii unui copil de un an şi jumătate îi acuză pe medicii de la Spitalul Județean din Vâlcea că i-ar fi pus un diagnostic greşit fiului lor, pe care l-au tratat pentru laringită. Copilul este acum în stare gravă la terapie intensivă la spitalul Marie Curie din București. De asemenea, părinții acuză faptul că analizele copilului au fost făcute abia a doua zi după internare, când medicii au decis să îl transfere pe copil în Capitală, potrivit Digi 24.

Rudele copilului spun că micuțul a ajuns la spital cu febră. Diagnosticul inițial a fost laringită, iar medicii i-au asigurat că micuțul se va face bine.

Rudele mai spun că medicii le-au cerut să cumpere un aparat de aerosoli pentru care nu ar fi primit instrucțiuni de folosire de la cadrele medicale.

Reprezentanții spitalului spun că deocamdată nu a fost demarată o anchetă internă, acest lucru urmând să se întâmple în cazul în care familia va formula o plângere scrisă.

Sursa: hotnews.ro

Leave a Response