Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort, închis! Nu este curent electric!

sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort, închis! Nu este curent electric!

COMUNICAT DE PRESA - CEZ

„Conditiile meteo nefavorabile se reflecta asupra starii retelelor din judet, cu precadere in zona Obarsia Lotrului unde aproximativ 20 de brazi ingreunati de zapada si polei au condus la ruperea conductoarelor si izolatoarelor electrice.

10 echipe formate din specialisti Distributie Oltenia si prestatori externi sunt in continuare in teren pentru remedierea deficientelor electrice inregistrate in liniile electrice aeriene 20 kV Ciunget – Voineasa si Balindru – Baraj care alimenteaza partial localitatea Voineasa si instalatiile de transport pe cablu din statiunea Ski Resort Transalpina.

Subliniem faptul ca o parte din deficientele electrice sunt inregistrate in reteaua de medie tensiune din zona muntelui Manaileasa in care accesul echipelor operative este ingreunat atat de terenul accidentat cat si de stratul mare zapada din zona, de circa 1,5 metri.

In zona muntoasa Manaileasa, echipele Distributie Oltenia au finalizat pana la aceasta ora controlul retelei pe o distanta de 6 km, urmand sa parcurga pe jos alti 2 km.

Precipitatiile insemnate cantitativ creaza in continuare conditii aspre si o misiune extrem de dificila pentru echipele operativein anumite zone fiind imposibila deplasarea motorizata.

Totodata mentionam ca stratul consistent de zapada depus pe arborii din afara culoarului de siguranta al retelei electrice poate cauza in continuare ruperea crengilor sau caderea acestora pe retea, chiar si dupa interventia echipelor Distributie Oltenia in remedierea unui incident.

Este important de precizat ca situatia prezentata mai sus se afla intr-o permanenta mobilitate ca urmare a evolutiei conditiilor meteo si a interventiei echipelor operative.

Distributie Oltenia preconizeaza finalizarea controlului retelei si remedierea deficientelor electrice inregistrate in zona Obarsia Lotrului pana la finalul serii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe