Deputatul liberal Cristian Buican îi minte cu NERUSINARE pe valceni! Cititi si va cruciti!

duminică, 6 ianuarie 2019
De la inceputul mandatului, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, este atacat furibund de un politician cioban-schior imbatranit in rele, deputatul liberal Cristian Buican. Frustrat, probabil, ca a pierdut RUSINOS batalia electorala in anul 2016!  Ipochimenul il acuza pe Radulescu de toate relele din lume si isi bate joc de acesta prin tot felul de aprecieri deplasate. Ba chiar ii da lectii de politica, de administratie, de orice!Probabil ca e buna tactica lui Constantin Radulescu, sa-l trateze cu indiferenta pe ciobanul politician. Si acei putini valceni fani ai ipochimenului trebuie sa stie ce-l mana in lupta baronul de Perisani. Credeti ca s-a trezit spiritul demnitatii si al dreptatii in individ? Sanchi, e ofuscat nevoie mare ca nu a ajuns la... butoiul cu miere si arunca cu laturi continuu. Nu sunt avocatul lui Radulescu, dar nici nu pot sa inchid ochii cand un politician isi bate joc de valceni, prin minciuni pe banda rulanta si insinuari perverse. Realitatea este ca in ultimii doi ani, Constantin Radulescu a reusit sa aduca cateva mii de miliarde lei vechi in judetul Valcea, prin proiecte cu finantare europeana si guvernamentala. Se asfalteaza sute de kilometri de drumuri, au venit bani pentru canalizari, alimentari cu apa, reabilitari de cladiri publice (inclusiv spitale) si multe altele.Si-atunci, de ce sa-l injuri musiu pe Costi Radulescu?!  La munca, baiatul, nu la mana intinsa, lasa politica si vezi-ti de oile tale!

Tiberiu Pirnau

Imediat dupa intrarea in Noul An, Buican - nu a mai putut dormi de grija judetului si a postat pe facebook o mizerabila injuratura la adresa presedintelui CJ Valcea. L-am fi lasat in plata Domnului pe politicianul ultra-frustrat daca postarea acestuia ar fi continut adevaruri, dar presedintele PNL Valcea MINTE CU NERUSINARE:

La doi ani si jumatate de mandat Consiliul Judetean Valcea printr-un clip realizat pe banii cetatenilor ne anunta marile realizari!!! 
In fapt in aceasta perioada nu s-a realizat nimic semnificativ! 
In domeniul infrastructurii nu au reusit sa duca la bun sfarsit nici macar proiectele pe care le-au mostenit de la predecesori.
Nu au realizat niciun proiect major, ,,principalele realizari" fiind asfaltarea a cate unui km de drum judetean in fiecare comuna condusa de primari PSD!!!

In rest:

In sprijininul educatiei realizari ZERO!

In infrastructura medicala realizari ZERO!

In atragerea de investitii private realizari ZERO!

In domeniul turismului realizari ZERO!

Asteptam cu interes urmatorul film realizat din banii contribuabilului valcean in care presedintele CJ ne va minti ca traim mai bine.

VIDEO – Consiliul Județean Vâlcea, la ceas de bilanț!

 

Potrivit gazetavalceana.ro, anul 2018, un an cu multe realizări pentru conducerea Consiliului Județean Vâlcea, dar și un an în care s-a dat startul unor proiecte ce promit pentru viitor. Președintele Constantin Rădulescu a pus accent în anul 2018 pe investiții în infrastructură, în sănătate, în administrație, dar și în latura socială. Iată un scurt clip de bilanț al realizărilor conducerii Consiliului Județean Vâlcea în anul 2018:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe