|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

Daniela Otesanu, deputat PSD de Valcea: Președintele refuză să mai fie reprezentantul tuturor românilor! 

Otesanu-e1488991203962-300x200

Deputatul PSD de Valcea, Daniela Otesanu, a criticat refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe Olguta Vasilescu și Mircea  Drăghici – miniștri ai Dezvoltării și Transporturilor. Parlamentarul valcean susține că preşedintele este incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles, pare că a început deja campania electorală și că face rău României.

”Preşedintele este incapabil să dea un motiv serios și de înțeles pentru care continuă să respingă miniștrii propuși și să țină blocate două domenii importante. Iohannis pare că a început deja campania electorală și refuză de astăzi să mai fie reprezentantul tuturor românilor care, indiferent de opțiunile politice, vor să se termine aceste conflicte. Prin toate aceste atacuri politice Președintele face rău României”, arată Daniela Otesanu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că va refuza și noile propuneri de miniștri, respectiv Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării și Mircea Drăghici la ministerul Transporturilor.

”Da, aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi, două vor fi finalizate documente și reexpediate la Guvern”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Leave a Response