|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu a dispus controale drastice la Spitalul Județean Vâlcea! Se va afla ce s-a întâmplat în cazul bebelușului ajuns în moarte cerebrala la București 

b3fc7bc6f20fe25e85a262dfcf4aaacc_XL
”Trebuie ca toate autoritățile legal îndreptățite să își termine anchetele cât mai curând. Evident, că nici eu nu voi sta cu mâinele în sân. Consiliul Județean nu este indiferent față de această situație. Suntem totuși cei care asigurăm acest management ciudat al Spitalului Județean în care Ministerul Sănătății are atribuții, CJ Vâlcea are atribuții, toată lumea are atribuții, însă eu nu sunt o persoană care să lase lucrurile așa. Ce s-a întâmplat este foarte grav. Vorbim aici de vieți omenești, mă rog pentru toți cei care au avut de suferit, să le dea Dumnezeu putere și tărie să treacă peste aceste momente, dar vreau ca autoritățile îndreptățite cei care știu să controleze medici, CJ nu are specialiști, să se pronunțe.
Am vorbit cu doamnna ministru, m-a asigurat că va trimite Corpul de Control al ministerului în verificări, să vedem unde s-a greșit,dacă s-a greșit și cine este vinovat pentru această situație grea. Avem unul dintre cele mai curate și frumoase spitale din această parte a țării. Avem în curs proiecte, aducem RMN-ul, am adus aparatură de zeci de miliarde la spital. Am dat și noi, a dat și guvernul, cu toate acestea se întâmplă și aceste tragedii.
Nu voi omite nici măcar o singură cale după ce se va finaliza ancheta, voi uza de toate pârghiile legale pe care le am la dispoziție pentru că nu voi mai tolera așa ceva. În plus, trebuie să vă informez că am avut o discuție cu cei de la DSP, CAS le-am solicitat clarificarea rapidă a situației” – a declarat Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea, institutie care are in subordine Spitalul Judetean Valcea.
PS – Un sobolan poltic galben din judetul Valcea profita de aceasta tragedie si o foloseste politic pentru a-l injura pe presedintele CJ si PSD Valcea. RUSINE, sobolanule!!!

Leave a Response