Veste bună de la Constantin Radulescu: “Drumul judeţean 677 A care trece prin şase localităţi va fi modernizat!”

joi, 6 decembrie 2018

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a anunţat că drumul judeţean 677 A, cu o lungime de peste 35 kilometri şi care trece prin şase localităţi, pornind din Şirineasa, prin “Pădurea Pesceana” până la Suteşti, va intra în reabilitare şi modernizare.

„Vă promiteam o veste bună de Moș Nicolae şi mă ţin de cuvânt: un drum judeţean, cu o lungime de peste 35 de kilometri, aflat în inima judeţului, va intra în reabilitare şi modernizare. Este vorba despre DJ 677 A care pleacă din Şirineasa, străbate „Pădurea Pesceana” şi ajunge la Suteşti, unde se uneşte cu DN 67 B. Drumul nostru trece prin 6 localităţi şi urmează să devină unul dintre cele mai frumoase şi moderne drumuri judeţene, pentru care am semnat contractul de finanţare cu Guvernul României.
În perioada următoare, vom preda amplasamentul, pentru începerea lucrărilor de proiectare şi execuţie, câştigătorului licitaţiei, care tocmai s-a încheiat.
Vor fi consolidate şi reabilitate 7 poduri şi 70 de podeţe existente, vom amenaja rigole, vom construi podeţe tubulare şi podeţe de acces la proprietăţi şi vom asfalta drumul pe întreaga lungime. Ne ţinem de cuvânt şi facem fapte bune pentru vâlceni!”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe