Sparle si soparle, 20.12.2018

joi, 20 decembrie 2018
  • Dacă pe străzile principale din Râmnicu Vâlcea, autoturismele pot circula cât de cât, pe trotuarele şi pe micile artere din cartiere este un adevărat „iad” pentru locuitori, în urma ninsorilor abundente căzute în ultima perioadă. Asta pentru că mare parte din proprietarii de spaţii comerciale şi asociaţiile de locatari au fost „martori la căratul apei” şi nu au curăţat zăpada din faţa imobilelor, încălcând astfel o decizie a Consiliului Local. Pentru că nu a fost îndepărtată zăpada, râmnicenii au „înotat” prin apă şi noroaie, iar acum, când temperaturile sunt negative, vor face... acrobaţii pe gheaţă.

 

  • Consilierul judeţean liberal Gheorghe Folea arată că are coloană vertebrală şi nu este un „căţeluş” al preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican. La şedinţa Consiliului Judeţean desfăşurată marţi, spre disperarea din nou a „dictatorului” din fruntea liberalilor, consilierul Gheorghe Folea a votat alături de ceilalţi consilieri PSD, ALDE şi PER la proiectul de hotărâre privind împărţirea sumei de 1 milion de euro către diverse primării din Vâlcea, dovedind că este un om cu capul pe umeri şi care citeşte atent materialele de la şedinţă. Reamintim că, la întrunirea de la CJ Vâlcea, s-a decis repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumei de 1 milion de euro din fondul la dispoziţia Consiliului Judeţean Vâlcea, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare sau de capital, în ordinea cronologică a vechimii arieratelor, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, pe anul 2018.

 

  • Se ştie că municipiul Drăgăşani este sărac, dar asta nu l-a împiedicat pe ipochimenul de primar Cristian Nedelcu să-şi facă un un salariu exorbitant de circa... 3.500 de euro, sfidând în aceste fel peste 99% din populaţia localităţii, care se zbate cu salarii de 200-300 de euro şi încălcând chiar principiile social-democraţiei pe care spune că le „propovăduieşte”. Dar staţi aşa că averea nababului de Nedelcu nu se opreşte aici, pentru că acesta mai are 6 (ŞASE) locuinţe şi mai multe terenuri în Drăgăşani, iar anul trecut a încasat, împreună cu soţia, suma totală de circa 2 miliarde de lei vechi. Este bine ca oamenii care locuiesc în oraşul „dintre vii” să ştie cine este în fruntea Primăriei Drăgăşani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe