|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Premiile „Ziarului de Vâlcea” pentru 2018: STEFAN VUZA, salvatorul de la Oltchim! 

vuza

Premiile „Ziarului de Vâlcea” in anul 2018:

Cei mai buni oameni de afaceri:

Locul I   – Familia Ion si Maria Tudor – pentru managementul performant în afaceri şi numărul mare de angajaţi (peste 1000), care lucrează în cadrul grupului de firme: Uzina Mecanică, Alutus, Olăneşti Riviera, Media Trust etc si pentru ca a adus brandul hotelier international de lux RAMADA la Ramnicu Valcea.

Locul II – soții Dan și Dorina Mutu – pentru performanţă și seriozitate în afaceri și pentru că au reușit să-i dea brandului vâlcean Annabella o anvergură internațională;

sotii mutu

Locul III – Familia Irina, Diana si Adina Craciunescu care detine Grupul de firme Diana din Râmnicu Vâlcea, cu activităţi în fabricarea produselor din carne şi retail, a încheiat anul cu o cifră de afaceri de peste 90 mil. euro, din care cea mai mare contribuţie la formarea cifrei de afaceri au avut-o abatorul şi fabrica de preparate din carne Diana. Felicitari sincere!

18-craciunescu-backdrop-19-605x

 

 

• Locul IV – Dumitru Becșenescu (Antares) –pentru implementarea primei reţele de staţii de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat din România de-a lungul coridoarelor europene de transport;

• Locul V – Constantin Boromiz (BOROMIR) – pentru că a dezvoltat cu muncă, profesionalism şi inteligenţă un brand naţional BOROMIR;

• locul VI – Ion Cazan (CAZICOM)- un exemplu de seriozitate si competenta in domeniul constructiilor

• locul VII– Viorel Bica (SC BICA SRL) – pentru performanţă în afaceri;

• locul VIII – Gheorghe Botoran (TURBONEF) – pentru eleganta in afaceri si pentru adevarata misiune de credinta, pe care o imprima afacerii sale

• Locul IX – Nicolae Răduca (RALUNIC) – unul dintre cei mai serioși oameni de afaceri din județul Vâlcea, un om pe care te poți baza;

• Locul X – Ovidiu Ciogescu (ELECTROVALCEA) – un om de afaceri corect si demn, care a construit un brand in domeniul constructiilor civile si industriale in cei peste 20 de ani de activitate.

Salvatorul combinatului Oltchim 

Salvatorul combinatului Oltchim – Stefan Vuza, un om de afaceri cu viziune, ambitie si inteligenta, care a preluat sectiile viabile de la combinatul chimic valcean si promite investitii de zeci de milioane la Valcea pentru a reda gloria de altadata a Oltchimului, prin crearea Companiei Nationale de Chimie.

Vuza Chimcomplex

 

Cel mai bun manager de companie de stat:

Stefan Prala – director ABA Olt si fost administrator special la CET Govora SA

Stefan Prala

 

Ioan Ştefănescu si Mihai Varlam (cercetatori ICSI Valcea) – pentru proiectele cu finanţare europeană accesate de ICSI Vâlcea.Cei mai buni primari:

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea – pentru numeroasele proiecte realizate in beneficiul locuitorilor din municipiu in anul 2018

f_350_200_16777215_00_images_6news335_gutau_primarie_1

•    Florinel Constantinescu – pentru proiectele derulate în localitatea Călimăneşti;

•   Sorin Vasilache – pentru că a reuşit să modernizeze cu fonduri europene localitatea Olănești;

• Stefan Bogdan – pentru realizările importante din ultimul an

• Achim Băluță – un tânăr bătăios și sufletist cu multe reușite în plan edilitar în comuna Vaideeni;

•   Ion Bușagă – pentru că a reuşit să modernizeze localitatea Berislăvești;

Dumitru Pearcu – primar Tomsani, cel mai longeviv primar din judet

Constantin Litoiu – un primar serios si ambitios cu multe realizari – apreciat de locuitorii din Zatreni

•   Alexandru Dediu – pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Păușești Măglași;

• Ion Sandu –pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Perișani;

Constantin Barzageanu – primarul faptelor din Mihaesti

• Nicolae Sărdărescu – pentru proiectele de anvergură naționale derulate la Horezu;

Nicolae Sardarescu

Ion Nicolae pentru numeroasele proiecte edilitare desfăşurate în comuna Caineni

• Gheorghe Dumbravă – pentru că aduce în secolul XXI localitatea Stoenești;

Gheorghe Gingu – pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării şi promovării comunei Bujoreni

•  Ionel Vlădulescu– pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Budeşti;

•   Dumitru Blăjan – pentru că a reuşit să modernizeze localitatea Scundu;

•  Constantin Cârstina – a reuşit să menţină un standard ridicat al serviciilor oferite locuitorilor comunei Orleşti

•  Ionel Vasile – pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Pesceana;

• Gabi Tolea – pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării şi promovării comunei Malaia;

Doru Diaconu – pentru proiectele realizate in comuna Rosiile

• Mugur Marcoianu – pentru că încearcă să modernizeze comuna Maciuca;

•   Constantin Banacu – pentru numeroasele proiecte edilitare desfăşurate în comuna Bărbăteşti

•  Sorin Romcescu – pentru că a reuşit să schimbe în bine faţa comunei Slătioara şi pentru proiectele europene derulate în localitate;

•   Daniel Muşat – pentru că a reuşit să modernizeze localitatea Milcoiu;

•   Aurora Măgură – pentru proiectele realizate în Popeşti;

•  Adrian Cosac – pentru nenumăratele proiecte realizate în ultimii ani în comuna Vlădeşti, in echipa cu fostul primar Sorin Ghita;

• Carmen Stănescu – pentru curaj și ambiție – comuna Sutești;

• Florin Ionescu – un primar modest, serios și profesionist – comuna Stoilești;

• Toma Ciolacu – pentru numeroasele proiecte aflate în derulare în comuna Stroești;

• Nicolae Moraru – primarul faptelor din Pietrari.

Îi felicităm pe toți primarii din județul Vâlcea, de bună credință, care au muncit în acești patru ani de mandat și au derulat proiecte de zeci de milioane de euro cu finanțare europeană și locală!

Cei mai NESERIOSI primari: Cristian Nedelcu – primarul municipiului Dragasani, Robert Schell, primarul orasului Brezoi, Constantin Draghici – primarul din Amarasti si Gheorghe Melente primarul din Dragoesti.

Cei mai activi parlamentari ai judetului Valcea: deputatii PSD Daniela Otesanu, Eugen Neata, Stefan Ovidiu Popa, Vasile Cocos si senatorul PSD, Bogdan Matei.

f_350_200_16777215_00_images__2017_neata-parlamentul-romaniei

Cel mai MUNCITOR si EFICIENT politician valcean: Constantin Radulescu, presedinte PSD Valcea si CJ Valcea, care a demarat zeci de proiecte de modernizare a infrastructurii judetului Valcea – MII DE MILIARDE DE LEI VECHI AU FOST ADUSI IN JUDETUL VALCEA. Un om corect si serios – cu toate localitatile judetului indiferent de coloratura politica a primarilor.

Constantin Radulescu teren lucrari

Cel mai bun manager din sanatate:

Medicul Dan Ponoran se luptă din răsputeri, dând dovadă de profesionalism, bună credință și onestitate, în calitatea sa de manager al Spitalului Județean Vâlcea, să transforme această instituție într-o unitate de elită a sistemului sanitar românesc.

Ponoran spital tineri

Eleganță și corectitudine în învățământ

Andra Bică, inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Vâlcea, a reușit să impună corectitudinea în invatamantul valcean.

Andra Bica

Cei mai seriosi investitori imobiliari: Romeo Iliescu si Constantin Dumitrescu

Omul de afaceri Romeo Iliescu  este cel mai serios investitor imobiliar din judeţul Vâlcea. De fiecare dată a reușit să-și convingă cumpărătorii folosindu-se nu de multe cuvinte, ci doar de argumente palpabile. Sute de clienţi au fost mulţumiţi de calitatea construcțiilor realizate de Romeo Iliescu de-a lungul anilor.

25152315_549419458746491_601023240829895706_n

 

Constantin Dumitrescu s-a afirmat ca unul dintre cei mai importanti si seriosi dezvoltatori din municipiul Ramnicu Valcea, oferind sute de apartamente valcenilor, in special in zona Bulevardului Dem Radulescu.

10537028_323528207810019_4188685715717422225_n

Cel mai puternic susținător al economiei vâlcene: deputatul Remus Borza

Fostul administrator judiciar de la CET Govora, Remus Borza, cel care a reușit să redreseze inima Platformei Chimice Râmnicu Vâlcea. Dusă în pragul falimentului de hoți și incompetenți cu carnet galben de partid, CET Govora a fost salvată de politicile energice puse în practică de Remus Borza. Acum CET-ul a revenit pe linia de plutire, datorita firmei Euro Insol înregistrând chiar și profit, iar creditorii au motive de bucurie că în curând le vor fi achitate datoriile.

Sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului si sa-l remarcam si pe tanarul Alexandru Scarlat, specialistul de la Euro Insol, care se ocupa acum cu profesionalism de administrarea judiciara efectiva a CET Govora.

Borza

Surpriza politică a anului 2018

Tanarul senator Constantin Bogdan Matei, ajuns Ministru al Tineretului si Sportului.

OMUL DE CULTURA AL ANULUI 2018: IPS VARSANUFIE

Înaltpreasfințitul Varsanufie a dovedit si în anul 2018 că iubește Vâlcea și pe oamenii săi! În anul care a trecut, din inițiativa IPS Varsanufie au fost reabilitate foarte multe lăcașuri de cult din județ, iar Arhiepiscopia Râmnicului s-a transformat miraculos, atrăgând zeci de mii de credincioși, prin frumusețea locurilor și clădirilor reabilitate în chip minunat! Nu numai locurile i-au atras pe credincioși, ci și preoții și călugării îmbunătățiți spiritual, care revarsă sfintele cuvinte din Scriptură asupra vâlcenilor. IPS Varsanufie, om de cultură în adevăratul sens al cuvântului, el însuși autor de carte religioasă, a binecuvântat apariția unor cărți și reviste (prin Editura Praxis), adevărate bijuterii literare și religioase. IPS Varsanufie a inițiat numeroase opere de caritate, în toate localitățile județului. Mii de vâlceni nevoiași au beneficiat de ajutoare financiare, haine, alimente, rechizite școlare și materiale de construcție din partea Arhiepiscopiei Râmnicului.

Varsanufie vesel

FEMEI PUTERNICE

Lucia Nita de la Paradis Royal, o femeie puternica si eleganta, cu adevarat distinsa, care a reusit sa creeze un BRAND in domeniul locatiilor de evenimente din judetul Valcea.

paradis-royal

Leave a Response