Dragnea, atac la companiile care au criticat impunerea de noi taxe: Îi avertizez să înceteze să amenințe statul român care nu e un sat fără câini și nici un stat la cheremul unei companii / OUG va fi adoptată mâine

joi, 20 decembrie 2018

Liviu Dragnea
Foto: Digi 24

Anunțând că ordonanța privind noile taxe va fi aprobată în ședința de Guvern de vineri, șeful PSD, Liviu Dragnea, a avertizat companiile care au criticat demersul executivului. „Am văzut, am citit, tot felul de reacții. Eu îi sfătuiesc, îi avertizez să înceteze să amenințe statul român. Statul român nu e un sat fără câini și nici un stat la cheremul unei companii”, a spus Dragnea. 

„Se pare că mâine vor adopta OUG. A mai fost nevoie de câteva reglaje în ceea ce privește formulările. (...) Eu am înțeles că da (se va adopta - n.r.), mi-a spus dna prim-ministru”, a declarat Liviu Dragnea, după o ședință de Coaliție la Parlament, la care au participat și Darius Vâlcov, Daniel Chițoiu, Călin Popescu Tăriceanu și Eugen Teodorovici.

Întrebat ce companii ar fi amenințat statul, șeful PSD a răspuns: „am văzut, de exemplu, OMV Petrom, care amenința voalat că o să diminueze producția de gaze”.

de C.D.     HotNews.ro
Joi, 20 decembrie 2018, 17:23 Actualitate | Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe