Grupo Prévoté pune în circulație 3 vehicule CNG în Franța

vineri, 21 decembrie 2018

După ce a investit în logistică în iunie anul trecut, grupul Prévoté a anunțat achiziționarea a trei vehicule care funcționează pe gaze naturale în Franța. Compania s-a bazat pe modelele marca Scania, cu un preț de 115.000 de euro fiecare. "Deoarece toți suntem preocupați de mediul înconjurător și de tranziția energetică, decizia de trecere la CNG a fost o decizie comună pentru doi dintre clienții noștri: obiectivul este să evolueze și să crească împreună", a declarat Jean-François Prévoté, CEO al Prévoté, într-un comunicat de presă.
Noile unități au efectuat deja livrări în numele companiei Cercle Vert, în Val-d'Oise. "Traseele lor au fost adaptate pentru a asigura trecerea camioanelor în apropierea stațiilor de alimentare, situate în Mitry-Mory și Gennevilliers", a explicat Prévoté.

Datorită acestei tehnologii, transportatorul are anumite avantaje. Pe lângă reducerea emisiilor de CO2 cu 80% și a particulelor fine cu 70%, "vehiculele alimentate cu gaze naturale pot circula și în zone în care accesul este limitat la alte vehicule", a anunțat omul de afaceri.

Sursa: http://www.gnvmagazine.com

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe