Republica Services a adăugat la flota -17 camioane de colectare a deșeurilor solide cu gaze naturale comprimate (CNG)

marți, 13 noiembrie 2018

Republica Services a adăugat 17 camioane de colectare a deșeurilor solide cu gaze naturale comprimate (CNG) la flota lor care deservesc cea  mai mare zona din Denver.

Camioanele CNG au înlocuit camioanele vechi cu motor diesel, aducând numărul total de vehicule cu gaze naturale comprimate, operate de companie în întreaga Colorado la 108.

"Suntem pasionați de sustenabilitate și înțelegem importanța acesteia pentru clienții noștri", spune Randy Johnson, directorul general al diviziei de transport rutier din Denver. "Acest upgrade al flotei reprezintă o investiție semnificativă în vehicule mai ecologice, mai sigure și mai eficiente pentru comunitatea din Denver. De  asemenea, ne întruchipează responsabilitatea pe care o presupunem pentru a ne ajuta să păstrăm frumusețea naturală considerabilă a Colorado pentru generațiile viitoare ".

Republica Services opereaza o statie de alimentare cu gaze naturale la Commerce City, Colo., Locatie, care sustine extinderea flotei CNG de la Denver. Jumătate din flota companiei care deservește zona metropolitană Denver este acum alimentată de această sursă internă de combustibil, spune Republica.

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe