VIDEO - Explozie de culoare pe bulevardul Dem Rădulescu! A fost inaugurat cel mai nou şi mai modern loc de joacă din Râmnicu Vâlcea

vineri, 5 octombrie 2018

 

Vineri, 5 octombrie, primarul Mircia Gutău – alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, de deputatul Eugen Neaţă, de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, de consilieri locali şi în prezenţa a sute de copii – a inaugurat cel mai nou şi modern loc de joacă din Râmnicu Vâlcea, amplasat pe bulevardul Dem Rădulescu din cartierul Ostroveni. Spaţiul în suprafaţă de 460 mp îşi aşteaptă vizitatorii cu un foişor din lemn de 73 mp, cu un trenuleţ static format dintr-o locomotivă şi trei vagoane, cu 16 echipamente de joacă pentru diverse vârste, dar şi cu trei instalaţii de fitness pentru adulţi şi o masă de şah prevăzută cu două băncuţe. Spaţiul mai este prevăzut cu instalaţie de iluminat şi cu băncuţe, coşuri de gunoi şi un gărduleţ, toate colorate în armonie cu policromia generală.
Cu acest prilej, edilul-şef a motivat realizarea acestui loc de joacă prin dezvoltarea extrem de accelerată a zonei, ceea ce a dus la un număr mare de copii care nu aveau unde să îşi petreacă timpul în aer liber. Mai mult decât atât, în Sudul cartierului Ostroveni va demara, în perioada imediat următoare, construirea unei grădiniţe, cu fonduri atrase prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, precum şi a unui ansamblu de blocuri de locuinţe sociale (în baza unei finanţări de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), ceea ce va duce la creşterea numărului de copii din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe