Mircia Gutău, declarație-șoc despre Băsescu. Cum a planificat să-și elimine adversarii politici: "A spus: Voiculescu, la închisoare!"

miercuri, 31 octombrie 2018

Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, care a făcut pușcărie nevinovat 3 ani și 6 luni, a dezvăluit, marți, la Sinteza zilei, că l-a auzit pe Traian Băsescu, în campania pentru al doilea mandat la Cotroceni a acestui, spunând răspicat că obiectivul lui este să-i vadă după gratii pe Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu și Adrian Năstase.

"În campania pentru al doilea mandat al președintelui Traian Băsescu la o întâlnire la București unde am fost toți președinții de organizații din țară în discuțiile de la terminarea ședinței domnul președinte Băsescu a spus că obiectivul dumnealui pentru al doilea mandat este ca trei oameni să intre la pușcărie: Voiculescu, Vîntu și Năstase.

După ce m-am eliberat am auzit niște zvonuri în sensul că s-a dorit foarte mult să dea un exemplu din partea Partidului Democrat - și am picat eu întămplător - în așa fel încât să nu poată fi acuzat că ia doar de la PSD. De fapt, mi-au și spus mulți colegi că într-un război atât de mare există și pierderi colaterale", a spus Mircia Gutău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe