Deputatul Ovidiu Popa: Organizarea referendumului nu a fost un moft al PSD sau al Guvernului, ci a fost dictată de litera Constituției

marți, 9 octombrie 2018

Jocuri de cuvinte după un eșec al democrației!

În stil popular căutăm vinovați.... ce ar fi să căutăm soluții pentru a ne salva identitatea și fibra națională?!

Referendumul este o formă de democrație directă, în contrast cu democrația directă reprezentativă.

Votul de la referendum din 6-7 octombrie nu a fost un vot politic. Cei care pun rezultatul votului în spatele partidelor politice, în special al PSD-ului, greșesc și dezinformează.

PSD, împreună cu alte partide, alături de principalele culte din România și de Biserica Ortodoxă Română, a susținut demersul civic inițiat de peste 3 milioane de români. Organizarea referendumului nu este un moft al PSD sau al Guvernului, ci este dictată de litera Constituției.

Prin toate mijloacele de comunicare, prin media, rețele de socializare, s-a dus o campanie de inducere în eroare a populației, că ar fi altul interesul, nu redefinirea instituției căsătoriei, așa cum prevede și codul civil.

Legea adoptată în Parlament, își propunea să înlăture orice echivoc, pe care, utilizarea termenului de “ soți “ în cuprinsul art. 48 al. 1 din Constituția României, ar putea să-l aducă în conturarea noțiunii de “ familie “, dreptul fundamental al bărbatului și al femeii de a se căsători și a întemeia o familie.

Ovidiu Popa, deputat PSD de Valcea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe