Gabriela Firea are sange in instalatii! Il atacă dur pe liderul PSD pentru susținerea lui Carmen Dan: Nu vreau să-mi fie rușine să ies pe stradă / Relația mea cu Dragnea este tensionată

sâmbătă, 1 septembrie 2018

BARBATII DE CARTON DIN PSD IAU LECTII DE LA O FEMEIE!

 Firea îl atacă dur pe liderul PSD pentru susținerea lui Carmen Dan: Nu vreau să-mi fie rușine să ies pe stradă / Relația mea cu Dragnea este tensionată

Gabriela Firea a declarat, la finalul ședinței PSD, că se aștepta ca Liviu Dragnea să o retragă pe Carmen Dan de la ministerul de interne, pentru că el a propus-o și pentru că se consultă permanent. Ea a mai spus că România are de suferit din cauza a ceea ce s-a întâmplat pe 10 august. 

Firea a acuzat-o pe Carmen Dan că a venit în ședința PSD cu o serie de mesaje privind convorbiri personale ale prefectului și membrilor PSD și că l-a atacat pe prefectul Capitalei, încercând să dea vina pe aceasta pentru violențele jandarmilor din 10 august.

Gabriela Firea a mai spus că înregistrarea cu prefectul Capitalei, care era întrebată dacă mint Carmen Dan și Liviu Dragnea, a fost o scenă organizată de ministrul de Interne, pentru ca la final să i se reproșeze chiar ei în ședința PSD.

”Cred că în final mi se va da dreptate. Eu am apărat niște principii, percepția României în străinătate. Nu vreau să-mi fie rușine să ies pe stradă. Dacă au fost greșeli, le putem corecta. Nu cred că este normal să fim solidari în ceva ce este greșit”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a sugerat că, deși nu poate spune clar că în spatele violențelor jandarmeriei se află Liviu Dragnea, este clar că acesta se consultă permanent cu ministrul de interne, tot așa cum este evident că el a promovat-o la minister. ”Am crezut că o va retrage el salvând prestigiul țării, al guvernului, al instituțiilor. I-am spus de ieri toate aceste lucruri, am vorbit calm, liniștit”, a completat ea.

Ea a mai spus că a avut discuții cu Corina Crețu care i-a transmis că președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în România.

”Îmi pare rău să o spun, dar relația mea cu dl. Dragnea este una tensionată”, a mai spus ea.

Întrebată de ce nu a cerut demisia lui Dragnea de la șefia partidului, Firea a spus că dacă se consideră că este nevoie de schimbarea conducerii PSD, doamnele și domnii mai vechi din partid ar trebui să vadă dacă există un curent în rândul social-democraților în acest sens. ”Mie mi se reproșează mereu că sunt prea nouă în partid și în politică”, a adăugat ea.

BREAKING NEWS Dragnea nu candidează la prezidențiale. Pentru prima oară în istoria PSD, social democrații vor susține un candidat de la alt partid. Înfrângere umilitoare pentru Gabriela Firea. Carmen Dan rămâne ministru de Interne - surse

Liviu_Dragnea
Liviu_Dragnea
Foto: Facebook
 documente
(01 Sep 2018) PDF, 15MB
Liderii PSD s-au reunit sâmbătă la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), după ce vineri mai mulți lideri PSD s-au întâlnit într-o ședință restrânsă cu intenția de contesta azi autoritatea președintelui PSD. Înaintea ședinței, Gabriela Firea și Niculae Bădălău au declarat că există tensiuni în interiorul partidului. De partea celalată, Liviu Dragnea nu recunoaște nemulțumirile și a spus că nu crede că i se va cere demisia. De precizat este că în urma discuțiilor de la ședința informală, agenda CEXn s-a modificat fiind trecute dezbateri despre activitatea miniștriilor dar și o posibilă discuție despre despre aministie și grațiere.

(Hotnews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe