Un bărbat din Călimăneşti a bătut doi polițiști, scăpând de două ori înainte să fie prins

marți, 7 august 2018

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Călimăneşti, judeţul Vâlcea, este cercetat penal după ce, în noaptea de luni spre marți, a bătut doi poliţişti, pe unul izbindu-l de un gard. Suspectul a fugit de două ori din mâinile polițiștilor, fiind prins cu ajutorul mascaților și al jandarmilor, transmite Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că polițiștii au încercat să oprească la control un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Călimăneşti, însă acesta a demarat în trombă cu autoturismul. Pornind în urmărirea sa, poliţiştii l-au găsit într-o curte, unde bărbatul i-a jignit şi i-a lovit, pe unul dintre oamenii legii izbindu-l puternic de un gard.
„La data de 6 august, în cursul nopții, patrula din cadrul Poliției orașului Călimănești, aflându-se în patrulare pe raza orașului, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pentru control. În momentul în care cei doi polițiști s-au apropiat de auto, acesta a demarat în trombă, polițiștii pornind în urmărirea lui. Șoferul a intrat cu mașina în curtea unei locuințe, după care a venit la echipajul de poliție, adresând cuvinte și expresii jignitoare agenților de poliție. Unul dintre poliţişti i-a cerut documentele de identitate, dar bărbatul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea.
Ulterior, cel de al doilea agent a tras un foc de avertisment în plan vertical, cu pistolul, suspectul fugind din nou. Acesta a fost prins din nou, însă de această dată l-a lovit cu piciorul pe unul dintre poliţişti.
Ulterior, cu ajutorul mascaţilor, al altor poliţişti şi al jandarmilor, bărbatul a fost imobilizat.
„Persoana bănuită a fugit, colegii pornind în urmărirea ei, dar în momentul în care a fost prinsă l-a lovit pe unul dintre polițiștii cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este în stare gravă. La fața locului s-au strâns mai multe persoane, fiind necesară intervenția colegilor din cadrul SAS și a altor polițiști din cadrul Poliției orașului Călimănești, care au aplanat conflictul”, a declarat Sandra Dăscălete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe