Mircia Gutau: Cheltuielile de organizare a ceremoniei de acordare a medaliilor aniversare ”Ziua Imnului Național” au fost suportate prin implicarea unor oameni de afaceri

duminică, 5 august 2018

5 august 2018

COMUNICAT

Ceremonia de acordare a medaliilor aniversare ”Ziua Imnului Național” de la finele săptămânii a fost un prilej de a reuni oameni proveniți din diferite domenii care au lucrat, în ultimii zeci de ani, în folosul Râmnicului și al locuitorilor săi. I-am văzut laolaltă, bucurându-se de întâlnirea cu prieteni, cu foști colaboratori sau cu colegi cu care nu se mai văzuseră, ca pe membrii unei familii. Familia Râmnicului, cu care toți, fără vreo excepție, se mândreau. Și am fost bucuros că am reușit, prin demersul inițiat, să generez astfel de sentimente în rândul participanților.

Vreau, de aceea, să le mulțumesc tuturor că au răspuns invitației de a lua parte la un astfel de eveniment. În același timp, pentru a răspunde unor curioși sau amatori de presupuneri, precizez că toate cheltuielile de organizare au fost suportate prin implicarea unor oameni de afaceri, care au apreciat importanța acestui moment pentru comunitatea locală.

Mircia Gutău
Primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe