Aurelian Pavelescu, presedinte PNTCD: Mitingul din 10 august al Diasporei a intrat in ILEGALITATE!

miercuri, 8 august 2018

Organizatorul - "Federatia Romanilor de Pretutindeni", prin Presedintele Emanuel Cioaca -, REFUZA SA-SI MAI ASUME RASPUNDEREA! Practic, mitingul a fost ANULAT de organizator! Se confirma scenariul VIOLENTEI! De ce?

Exista mai multe argumente, care converg, toate, spre aceeasi concluzie: exista un scenariu violent, inclusiv de atacare a institutiilor statului sau atentul la viata unor persoane.

1. Organizatorul a avut informatii concrete ca sunt pregatite actiuni criminale din partea unor grupuri care doresc deturnarea mitingului. In acest caz, a decis ca nu poate asigura legala desfasurare a mitingului, asemenea evenimente atragand raspunderea contraventionala sau penala a sa.

2. Aceste informatii ar fi putut fi transmise chiar de catre serviciile secrete romanesti sau straine - care i-au atras atentia organizatorului -, incercand astfel sa transmita un mesaj de ingrijorare catre participantii de buna-credinta, dar si catre grupurile criminale, care vor trebui sa actioneze in conditii mai primejdioase pentru ele.

3. Organizatorul incearca, din contra, sa puna fortele de ordine intr-o si mai mare dificultate, acestea, in lipsa organizatorului, avand o sarcina mult mai dificila de a mentine ordinea publica. Se stie ca organizatorii mitingurilor se afla permanent in contact cu jandarmii si se coreleaza daca exista evenimente neprevazute. In aceasta ipoteza, organizatorul a deveni complicele oricarei persoane sau grup de natura criminala.

4. Organizatorul a intrat in conflict cu grupuri participante, care i-au transmis ca NU vor respecta Protocolul cu Primaria Capitalei, motiv pentru care acesta si-a declinat responsabilitatea.

5. Organizatorul a fost informat ca SRI, Jandarmeria si celelalte institutii de forta VOR ACTIONA IN MOD LEGAL SI FERM, ca diversiunile pregatite sunt cunoscute (infiltrarea Diasporei de grupuri violente - a fost facuta publica participarea galeriilor agresive ale echipelor de fotbal, de pilda, care au declarat ca vor actiona violent si criminal).

In concluzie, prin chiar gestul organizatorului, mitingul a devenit ilegal, scenariul violentei devenind cu atat mai credibil. Acest gest este extrem de grav, pozitionand reprezentantii Diasporei, de la bun inceput, in afara legii!

De acum incolo, fiecare este pe cont propriu!

Aurelian Pavelescu, presedinte PNTCD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe