Pompierii de la ISU Vâlcea au transportat şi distribuit apă potabilă pentru locuitorii din oraşul Băbeni

miercuri, 11 iulie 2018
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au transportat şi distribuit apă potabilă pentru locuitorii din oraşul Băbeni, unde din cauza precipitaţiilor abundente şi a ieşirii din matcă a pârâului Stăncălău au fost inundate 58 de gospodării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, la Băbeni, pentru populaţia afectată de inundaţii, pompierii au distribuit 5.000 de litri de apă.

Popescu a precizat că echipaje de pompieri acţionează şi marţi seara pentru evacuarea apei în localitatea Băbeni, unde în prima parte a zilei au fost evacuate ori s-au autoevacuat 141 de persoane, din 58 de gospodării inundate după revărsarea pârâului Stăncălău, la confluenţa cu râul Bistriţa.Citește și: Un polițist s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt

Pompierii intervin marţi seara şi în municipiul Drăgăşani, unde în prima parte a zilei au fost inundate 23 de gospodării situate pe mai multe străzi din oraş.

În urma precipitaţiilor abundente, marţi dimineaţa au fost inundate zeci de gospodării din peste 20 de localităţi din judeţul Vâlcea.

La Băbeni, localitatea cea mai afectată de inundaţii, a fost prezent marţi şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe