Cum să alegi salteaua potrivită

joi, 19 iulie 2018

 

 

Dacă atunci când alegem designul camerei suntem pretențioși și dorim materiale de calitate cât mai bună, dar și care să se asorteze, așa trebuie să procedăm și când alegem salteaua pentru pat sau poate chiar mai pretențioși deoarece intră în discuție calitatea somnului și implicit sănătatea noastră. Fiecăruia i s-a întâmplat să se trezească obosit sau cu dureri de spate. De vină în acest caz este salteaua. Nu trebuie să ne gândim la saltea ca la un accesoriu, ci din contră, ca la un lucru indispensabil vieții noastre. Somnul este un proces vital pentru refacerea organismului, iar calitatea lui influențează calitatea vieții de zi cu zi.

Alege salteaua în funcție de nevoile tale și de sfaturile specialiștilor

Dacă te-ai întrebat adesea care este primul pas în alegerea unei saltele și încă nu ai găsit răspunsul, noi te ajutăm. Ei bine, primul pas este reprezentat de nevoile tale. Alege salteaua în funcție de nevoi! De ce? Pentru că sănătatea este cea mai importantă. Este bine de știut că găsești o gamă variată de saltele pe www.salteleprevi.ro. Cei de la Previ sunt gata să îți ofere salteaua dorită, în funcție de dimensiunile dorite și de modelul preferat.

Dar, înainte de a comanda o saltea, să revenim la pasul alegerii. Să luăm drept exemplu o persoană care are probleme cu spatele. În acest caz, este cel mai probabil că medicul i-a recomandat o saltea specifică acestor probleme, mai exact o saltea din categoria saltele Superortopedice.

saltea

 

Salteaua Superortopedică Duo Medical cu 2 Părți de Duritate Diferită de la Previ este recomandată în special celor care au probleme cu spatele. Ea are o parte rigidă și una soft, ceea ce înseamnă că poți alege în fiecare seară ce tip de duritate preferi. În ceea ce privește problemele medicale, această saltea menține coloana vertebrală dreaptă, iar în cel mai scurt timp poți observa o îmbunătățire progresivă a confortului în timpul somnului.

Partea cu duritate medie are rolul de a susține forma corpului și greutatea pentru a calma punctele de presiune  și pentru a menține coloana dreaptă în timp ce te odihnești. Partea cu duritate ridicată sau fermă te ajută să menții o poziție corectă în timpul somnului, reducând astfel durerile de spate. Astfel, această saltea vine în ajutorul nevoilor tale, pentru un somn sănătos și liniștit.

În schimb, dacă nu problemele medicale sunt acelea care nu te lasă să te odihnești așa cum ar trebui și ai nevoie de o saltea pe care doar să dormi bine, poți apela la specialiștii de producție în saltele Previ. Ei te vor ajuta cu sfaturi și te vor îndruma către alegerea potrivită. Producând saltele într-o gamă extreme de diversificată (de la saltele pentru copii până la saltele din linia Luxury) , poți fi sigur că ai de unde alege.

Așadar, îți dorim spor la cumpărături și un somn cât mai odihnitor!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe