Sparle si soparle, 25.06.2018

duminică, 24 iunie 2018
  • Felicitările noastre sincere primarului din Vaideeni, Daniel Băluţă, care s-a mobilizat exemplar şi a reuşit ca în numai două zile să elimine efectele viiturilor şi inundaţiilor din centrul localităţii şi să organizeze renumitul festival de folclor „Învârtita Dorului”. Reamintim că, în 21 iunie, un număr de 50 de gospodării au fost inundate şi mai multe autoturisme au fost avariate de o viitură în comuna Vaideeni, unde râul Luncavăţ a ieşit din matcă, iar în 23 iunie a debutat festivalul de folclor, la care au luat parte sute de invitaţi din Vâlcea, dar şi din mai multe colţuri ale ţării.

 

  • Preşedintele Consiliului Judeţean, Costi Rădulescu, i-a dat indirect un mesaj extrem de ferm... lui Constantin Roibu, patronul firmei Protectchim SRL, ca să îşi onoreze obligaţiile contractuale şi să încheie lucrările de construcţie la „Mirajul Oltului” din Călimăneşti în luna iulie, după... 6 ani şi jumătate de la demararea investiţiei. Declaraţia şefului CJ Vâlcea a fost făcută în cadrul şedinţei ordinare de joi, 21 iunie, acesta spunând apăsat că nu va mai permite nici o o secundă de întârziere din parte Protectchim la terminarea „Mirajului Oltului”.

 

  • Probabil că cel mai bogat liberal rămâne senatorul Romulus Bulacu, cel care a încasat anul trecut circa 200.000 euro din dividene de la SC Minet Industries SRL, plus 1 miliard de lei vechi din indemnizaţiile de la Senat. La bănci, Bulacu mai deţine peste 100.000 euro, iar averea imobiliară este impresionantă: două vile (!) şi un apartament, toate în Râmnicu Vâlcea, două spaţii comerciale în Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti, plus 6 (şase) terenuri amplasate în Băile Olăneşti, Bujoreni, Mihăeşti şi Râmnicu Vâlcea. Senatorul Bulacu este asociat sau acţionar la SC Minet SA, SC Minet Industries SRL, SC Minet Conf SRL şi SC Minet Logistics SRL. La polul opus, cei mai „săraci” liberali sunt... consilierii judeţeni Victor Stănculescu şi Cristi Iliescu. Aceştia menţionează în declaraţiile de avere că nu au locuinţe, maşini, terenuri, bani în bănci, tablouri şi, de aceea, au trebuit să se „descurce” în 2017 doar cu 100 milioane de lei vechi din avocatură (în cazul lui Victor Stănculescu) şi cu 96 milioane de lei vechi din indemnizaţiile de la Consiliul Judeţean (cazul lui Cristi Iliescu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe