Sparle si soparle, 24.05.2018

miercuri, 23 mai 2018
  • În atenţia Consiliului Judeţean şi a RAJDP Vâlcea: drumul judeţean 703F în interiorul comunei Runcu arată ca după bombardament, plin de gropi şi cratere, şi, de aceea, are nevoie urgentă de reparaţii şi asfaltări. Cei 7-8 km de drum de la intrarea până la ieşirea din comuna Runcu nu au avut parte decât de mici plombări în perioada de... peste 40 ani de când a fost turnat asfaltul. Tot drumul judeţean 703F este pus în pericol de o alunecare de teren ce s-a activat încă din luna martie şi care se agravează pe zi ce trece. Reamintim că acesta este drumul care duce spre comuna Runcu şi singurul care face legătura cu municipiul Râmnicu Vâlcea.

 

  • O societate de pază importantă care are contracte cu instituţii sau firme de stat din Vâlcea, SC Vulturul Security SRL, este executată silit de către Finanţele Publice din cauza unor datorii neplătite la bugetul de stat. Concret, Serviciul Fiscal Orăşenesc Băbeni, din cadrul AJFP Vâlcea, va organiza în ziua de 29 mai 2018 licitaţie pentru vânzarea unor bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Vulturul Security SRL, prima licitaţie. Proprietatea vizată este situată în comuna Galicea, sat Galicea, punct „Acasă”, compusă din: teren în suprafaţă totală de 2.257 mp, din care teren intravilan curţi-construcţii şi arabil în suprafaţă de 862 mp şi teren extravilan - arabil în suprafaţă de 1.395 mp; construcţie P+1 cu suprafaţa construită la sol de 53 mp, suprafaţă construită desfăşurată de 116 mp, iar suprafaţă utilă de 96,37 mp, renovată şi modernizată; construcţie casă - parter cu suprafaţa construită la sol de 61 mp; construcţie fânar, parter plus pod cu suprafaţa construită la sol de 38,89 mp; construcţie pătul, parter plus pod cu suprafaţa construită la sol de 8 mp. Preţul de evaluare şi de pornire al primei licitaţii este de circa 2,1 miliarde de lei vechi, exclusiv TVA.

 

  • În şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la Apavil, din data de 17 mai 2018, s-a aprobat printre altele un „referat prind indemnizaţia membrilor consiliului de administraţie” fără alte detalii suplimentare, dar noi am aflat, pe surse, că administratorii societăţii au primit o majorare a indemnizaţiilor până la suma de... circa 40 milioane de lei vechi LUNAR. Vâlcenii, şi nu numai, trebuie să ştie că din consiliul de administraţie fac parte: Nicoleta Bâlă - preşedinte, Ioan Nistor, Cristian Jianu, Nicolae Bolovan şi Constantin Tudora - membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe