Localitatea Golesti a primit premiul pentru: COMUNA EVULUI MEDIU!

luni, 28 mai 2018
Am primit la redactie:
Va scriu in lagatura cu situatia comunei Golesti. As vrea sa trag un semnal de alarma referitor la ce se intampla in aceasta frumoasa comuna sau mai bine spus la ce nu se intampla...
Ca locuitor al acestei comune ma doare sufletul cand vad progresele care au loc in toate comunele din judet si mai ales in comunele vecine noua, Budesti in Valcea si Ciofrangeni in Arges. Acest lucru ne confirma ca totul pleaca de la conducatorii primariei Golesti,care sunt foarte slab pregatiti si depasiti de functiile pe care le detin si dati-mi voie sa va aduc la cunostinta ca domnul primar Ropina (FOTO - nr) nu are nici o pregatire profesionala si nu este in stare sa lege 10 vorbe fara a face cateva greseli gramaticale grave.
Ma intreb cum nimeni din cadrul prefecturii nu se sesizeaza referitor la situatia dezastruoasa a comunei situata la 14 km de municipiu,in anul 2018 nu exista canalizare,apa curenta,iar la asfalt nu ne permitem sa visam.Putem candida cu usurinta pentru premiul de comuna evului mediu sau la propriu comuna de piatra.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat si sper din toata inima ca aceste randuri sa fie citite de cat mai multi oameni care ar trebui sa se gandeasca serios la cele spuse mai sus si stiute de toti locuitorii comunei.
Marian Serban, locuitor al comunei Golesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe