Imagini cu ucigaşul din Vâlcea! Băiatul de 18 ani i-a înfipt iubitei sale cuţitul în inimă, a băgat-o în sac, apoi a îngropat-o în pădure

joi, 19 aprilie 2018

Primele imagini cu ucigaşul din Vâlcea! Băiatul de 18 ani i-a înfipt iubitei sale cuţitul în inimă, a băgat-o în sac, apoi a îngropat-o în pădure © Observator

Liviu Cristian Iacob este principalul suspect în cazul crimei care a zguduit Vâlcea. Tânărul care şi-a ucis iubita apoi a îngropat-o în pădure a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, fapta a fost comisă în urmă cu trei săptămâni, iar motivul pentru care a înjunghiat-o pe Claudia Roxana Mardasanu, de 19 ani, a fost că fata vroia să-l părăsească.

Articolul continua dupa recomandari

blob:https://observator.tv/9d93caf2-7219-4276-b2f1-15f5c9209236

 

Criminalul nu a vrut să accepte aşa că a ucis-o pe tânără, apoi a îngropat-o în zona Goranu, punctul „Valea Stăncioiului”, lângă adăpostul de câini de la Fețeni.

Anchetatorii îl cercetează pe Iacob Cristian Liviu pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

Astăzi, băiatul urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Filmul crimei din Feţeni

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool inculpatul a agresat-o pe victima M.C.R. lovind-o cu un cuţit tip briceag la nivelul mâinilor şi coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a făcut cunoscută inculpatului intenţia de a înceta relaţia cu acesta, astfel că în data de 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin situat în apropierea domiciliului său, luând hotărârea de a suprima viaţa victimei.

În noaptea de 21 martie 2018, în jurul orei 22,00 inculpatul observând-o pe victimă pe terasa unui fast-food din mun. Rm. Vâlcea şi având cuţitul asupra sa, a discutat cu aceasta, propunându-i să se deplaseze împreună, până pe platoul de la periferia mun. Rm. Vâlcea, din zona Goranu, punctul „Valea Stăncioiului”.

Cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul.

Surpriză! El este asasinul din Vâlcea. Poreclit "Al Pacino", Liviu a ucis o fată de 19 ani, a băgat-o într-un sac, apoi a îngropat-o în pădure (Video)

Surpriză! El este asasinul din Vâlcea. Poreclit

Surpriză! El este asasinul din Vâlcea. Poreclit "Al Pacino", Liviu a ucis o fată de 19 ani, a băgat-o într-un sac, apoi a îngropat-o în pădure

Cadavrul Claudiei Roxana Mardasanu, o tânără de doar 19 ani din Râmnicu Vâlcea, a fost gasit in padurea din apropierea municipiului.

Suspectul principal a fost identificat de anchetatori şi condus la audieri. El se numeşte Iacob Liviu Cristian şi are 18 ani. Se pare că are o legătură cu fata, el fiind fostul sau actualul iubit al fetei, iar motivul crimei ar fi fost faptul că fata intenţiona să rupă orice legătură cu el.

Articolul continua dupa recomandari

 

"Corpul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure, lângă Râmnicu Vâlcea, şi a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de o echipă de la Medicina Legală. Suspectul a fost prins şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.  Din primele date, se pare că el ar fi lovit-o şi apoi ar fi îngropat-o în pădure, în zona Goranu", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Fapta  s-a petrecut acum aproximativ 3 saptamnani, fata nu a fost data disparuta, iar tânărul s-a comportat ca şi când nu s-a întâmplat nimic.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cadavrul fetei a fost descoperit de anchetatori în această dimineaţă.

Sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe