Recent, pe reţelele de socializare circula vestea că Irina Loghin s-ar fi stins din viaţă. Un site de la noi a răspândit vestea că artista de muzică populară ar fi trecut în nefiinţă, în timp ce se afla într-un turneu în Statele Unite.

Pentru ca această informaţie să aibă un impact şi mai mare, portalul respective a mai titrat că ar fi fost otrăvită şi s-ar fi stins în drum spre un spital de peste Oceanul Atlantic. Din fericire, ştirea este total falsă, cântăreaţa de muzică populară este sănătoasă tun.

Din cauza miilor de mesaje primite, vedeta a postat un mesaj pe Facebook, în care informează pe toată lumea că este vie şi că nu are nici o problemă de sănătate.

 

Dragii mei,

Vă mulţumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-aţi trimis în ultimele zile. Doresc, în primul rând, să vă asigur că nu am niciun fel de problemă de sănătate, niciun “virus ucigaş” sau ce s-a mai scris în “presă”. De la o banală răceala la o “afecţiune mortală”, aşa cum s-a spus, este cale lungă. Sunt cât se poate de sănătoasă. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi fost alături de mine în această perioadă şi mi-aţi sesizat toate ştirile false.
În al doilea rând, doresc să îmi cer scuze faţă de persoanele care mi-au scris pentru postul de menajeră. Fiind plecată din ţară, nu am avut timp să mă ocup de selecţie. Vă voi contacta în perioada următoare. De asemenea, dacă mai sunt persoane doritoare, vă rog să îmi scrieţi zilele acestea.
Nu pot încheia altfel, decât cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atâta ură / Mă vorbesc şi mă înjură / Despre mine născocind / Tot ce le trece prin gând / Eu atâta mai pot spune / Doamne, dă-le gânduri bune!“

Irina Loghin”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Sursa: cancan.ro