Constantin Rădulescu: AM SOLICITAT LA MDRAPFE ŞI AM PRIMIT APROAPE 190 MILIARDE LEI PENTRU DEZVOLTAREA JUDEŢULUI

vineri, 9 februarie 2018

Constantin Rădulescu:

AM SOLICITAT LA MDRAPFE ŞI AM PRIMIT APROAPE 190 MILIARDE LEI PENTRU DEZVOLTAREA JUDEŢULUI

Consiliul Judeţean Vâlcea a reîntregit joi, 8 februarie a.c., bugetul județului Vâlcea cu suma de 18.458.228,93 lei rambursată de Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, sumă ce reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a bugetului de stat, la proiectul „Fazarea proiectului sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vâlcea”, implementat de judeţul Vâlcea, prin Consiliul Judeţean Vâlcea.
Sumele primite reprezintă contravaloarea serviciilor prestate, bunurilor furnizate și lucrărilor executate pe o perioadă de aproximativ 2 ani.
Rambursarea în integralitate a sumelor solicitate prin cererea de rambursare nr. 1 reprezintă încă o confirmare a unei implementări riguroase, profesioniste și cu îndeplinirea exigențelor de legalitate impuse prin programele cu finanțare externă de la Uniunea Europeană.

”Mă simt responsabil faţă de dumneavoastră să vă anunț că am pornit cu dreptul implemetarea proiectului „Fazarea proiectului sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Vâlcea”. Astăzi, după două luni şi jumătate de la semnarea contractului de finanţare, Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, ne-a rambursat întreaga sumă solicitată.
Aceasta este prima noastră cerere de rambursare în cadrul acestui proiect, pe care am transmis-o Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, în data de 19.12.2017. Sper să fie de bun augur acest început şi, pe viitor, să menţinem un ritm susţinut în implementarea proiectului, pe care ni-l dorim funcţional, în cel mai scurt timp, pentru întregul judeţ ”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.
Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe