Turistii blocati la o cabana din Valcea au putut pleca dupa ce drumul a fost deszapezit

joi, 4 ianuarie 2018

Cei 22 de turisti blocati la o cabana din zona Horezu, judetul Valcea, au putut pleca de acolo cu autoturismele personale dupa ce autoritatile au reusit deszapezirea drumului, relateaza News.ro. Nicio persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Jandarmi Judetean Valcea, drumul pana la o cabana din apropierea Varfului lui Roman, in zona Horezu, a fost deblocat miercuri dupa-amiaza, astfel ca cei 22 de turisti, printre care si noua copii, care ramasesera blocati acolo au putut cobori.

Astfel, incepand cu ora 16.00, turistii s-au pus in miscare cu autoturismele personale, catre baza muntelui, fiind insotiti de utilajele de deszapezire, dar si de echipaje de jandarmi.

Niciuna dintre persoanele aflate la cabana respectiva nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Mai multe echipaje de jandarmi, salvamontisti, politisti si localnici au intervenit pentru salvarea a 22 de persoane care au ramas blocate la o cabana din apropierea Varfului lui Roman, in zona Horezu.

Persoanele respective au petrecut Revelionul la cabana, iar in cursul zilei de marti au fost avertizate ca urmeaza sa ninga, insa au preferat sa mai ramana. Miercuri au dorit sa plece, insa nu puteau sa se deplaseze cu masinile, autoritatile intervenind pentru deszapezirea drumului.

de V.M.     HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe