Sparle si soparle, 25.01.2017

miercuri, 24 ianuarie 2018
  • În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a anunţat că în maxim trei luni se va cunoaşte numele constructorului care va realiza bretelele la pasajul „Tudor Vladimirescu”, întrega investiţie urmând să se încheie într-un an de la începerea lucrărilor. Astfel, traficul in Râmnicu Vâlcea va fi fluidizat total până în primăvara anului viitor. În 2017, consilierii locali au aprobat începerea lucrărilor la bretelele de la pasajul suprateran de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, precum şi demararea obiectivului ce vizează prelungirea bulevardului Dem Rădulescu. Început în 2010, pasajul suprateran era prevăzut cu realizarea acestor bretele, însă fostul primar Romeo Rădulescu a decis să renunţe la ele din diferite... motive.

 

  • Odată cu anunţul directorului executiv al DGASPC Vâlcea, Nicolae Badea, de transfer pe un post de medic tot în cadrul instituţiei, se va adânci starea de incertitudine în privinţa conducerii direcţiei. Dacă se aprobă de către Consiliul Judeţean cererea directorului Nicolae Badea de numire pe un post de medic în cadrul DGASPC Vâlcea, instituţia va rămâne la mâna... directorilor interimari şi a şefilor numiţi cu delegaţie în funcţii. Concret, până la organizarea unui concurs, postul de director executiv va fi ocupat de un interimar, la fel cum s-a întâmplat în cazul directorului adjunct (unde Jana Diaconu îi ţine locul pensionarului Antonie Ceauşu), în cazul directorului economic (unde Ştefania Udubaşa este numită interimar de vreo opt luni încoace pentru că nimeni nu reuşeşte să câştige concursurile organizate pentru definitivare în post), iar funcţia de contabil-şef este ocupată tot temporar.

 

  • Cehii de la compania CEZ îşi bat joc de locuitorii din comuna Runcu, întrerupând curentul electric oricând vor muşchii lor, fără să anunţe nimic în prealabil. Chiar şi Prefectura Vâlcea a comunicat că, la nivelul reţelelor de energie electrică, nu au fost constatate întreruperi în alimentarea cu energie electrică ca urmare a situaţiei meteorologice, ceea ce înseamnă că întreaga vină o poartă tot cei de la CEZ!

 

  • Din declaraţia de avere a noului preşedinte al consiliului de administraţie al SC Apavil SA, Ioan Nistor, aflăm că acesta a încasat anul trecut suma de 555 milioane de lei vechi, ca auditor public extern la Camera de Conturi Vâlcea, la care s-au adăugat alte 187 milioane de lei vechi din „consultanţă în management implementare servicii audit şi fiscale” de la primăriile Suteşti, Bujoreni, Mitrofani, Sineşti şi Dăeşti. Averea lui Ioan Nistor mai cuprinde bani în conturi bancare în sumă totală de circa 1 miliard de lei vechi, un autoturism Fiat Fusion, un apartament în Râmnicu Vâlcea, o casă de vacanţă în Bujoreni şi două terenuri - în Călineşti (judeţul Argeş) şi în Bujoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe