|marți, septembrie 21, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 08.01.2017 

soparla-cu-volanas

O fantoma umbla prin Valcea si le cere oamenilor de afaceri bani, sponsorizari, contracte pentru un asa-zis ziar… care nu a aparut inca si, probabil, nici nu va aparea vreodata, pe sistemul: nu toate mustele fac miere! Pana acum a primit cateva mii de lei de la oameni care au crezut minciunile frumos ambalate in continut religios. Fantoma nu este in stare sa scrie o propozitie corecta din punct de vedere gramatical, nu are nici o tangenta cu jurnalistica si, mai mult decat atat, este o escroaca (la genul masculin!). Pana acum, am tolerat fantoma escroaca sa bantuie prin judet, dar a sosit momentul sa o trimitem inapoi de unde a venit… Avem declaratiile tuturor oamenilor de afaceri vizitati de… Se stie!

Noul proprietar al defunctei Fabrici de Bere Alutus se gandeste serios sa reinvie acest brand. Deocamdata tatoneaza piata berii sa vada exact ce fel de bere ar putea sa produca la Ramnicu Valcea. Buna si cu profit!

Pe surse am aflat ca procurorii DNA verifica activitatea fostului primar de la Ocnele Mari, Petre Iordache. Sunt verificate si documente ale scolii din localitate, care a beneficiat de un program de modernizare cu fonduri europene.

Miliardarul Gigi Becali a venit cu desaga plina, de Sfintele Sarbatori, la Manastirea Patrunsa unde s-a rugat ca orice bun crestin pentru sanatate, pace, liniste sufleteasca, fericire si… victorii pentru FCSB.

Municipiul Ramnicu Valcea este privilegiat pentru PRIMA DATA in istoria sa, in ceea ce priveste alocarile de fonduri de la bugetul de stat, mai precis alocarile directe din impozitul pe venit in anul 2018: 59.953.000 lei noi!!! Banii se vor regasi in modernizarea municipiului Ramnicu Valcea si indreptarea acestuia pe cale vestica! Numai niste rau-voitori sau oameni care nu iubesc Ramnicul ar putea sa critice aceasta situatie fericita pentru municipiul nostru!

 

Leave a Response