|vineri, octombrie 15, 2021
  • Follow Us!

Remus Borza: Ar fi venit președintele, în genunchi, să-și ceară iertare 

borza.s8bmr6xowj-678x381


Remus Borza s-a întors miercuri din Africa de Sud, după cum a precizat în cadrul emisiunii menționate. Acesta a spus că în România nu există autostrăzile pe care Zimbabwe le are.

“M-am întors ieri din Africa de Sud, din Zimbabwe și Botswana. Noi n-avem autostrăzile pe care le are Zimbabwe. Chiar și în Botswana – o țară din lumea a treia – dacă un președinte al unei multinaționale ar fi ieșit să se dea cu fundul de pământ în fața Guvernului, a doua zi toate companiile statului, toate ministerele și-ar fi închis conturile la respectiva bancă, și-ar fi retras banii”, a spus Remus Borza.

“A treia zi, ar fi venit președintele ăla bătrân din Austria, în cârje, la primul ministru, în genunchi, să-și ceară iertare. Și primul ministru, dacă era bățos în Botswana, în Zimbabwe, da și un milliard de dolari dacă a jignit atât de tare. Apoi, îl trimiți la tăiat papură în Guineea sau în Siberia. Există cutume și în zona aceasta bancară”, a precizat Remus Borza.

De asemenea, în prima ediție a emisiunii “Borza Analytica”, de la DC News, a vorbit și despre criza actuală de pe scena politică. Mai multe, puteți citi AICI.

Leave a Response