Produsele Uzinei Mecanice Ramnicu Valcea, APRECIATE in toata Europa!

luni, 15 ianuarie 2018

Uzina Mecanica Rm.Valcea a luat fiinta in anul 1981 avand ca obiect de activitate principal realizarea de confectii metalice. Prin investitiile continue in tehnologii si echipamente moderne am reusit sa ne impunem ca una din cele mai importante companii din acest domeniu. Utilizand la maximum facilitatile pe care le detinem, de la proiectarea produselor pana la livrarea acestora, avem capacitatea sa realizam proiecte diverse oferind servicii complete clientilor nostri.

ZOOM
ZOOM
ZOOM

Suntem specializati in procesarea tablei realizand operatii diverse cum ar fi: debitare, stantare, indoire, taiere cu laser, toate pe masini cu CNC, sudura MIG - MAG si WIG, vopsire in camp electrostatic. Realizam o gama diversa de produse din metal ce au utilizari variate precum fisete, dulapuri, vestiare, rafturi, safeuri, parti metalice pentru diverse echipamente, cutii electrice, structuri metalice diverse, butelii GPL.

Exportam produsele noastre in Italia, Franta, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Suedia, Finlanda, Grecia, Germania.

Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si ocupa un spatiu de aprox. 200.000 metri patrati.

ZOOM
ZOOM
ZOOM

Angajatii nostri sunt calificati si instruiti pentru a realiza produse de calitate. Avem implementat Sistemul de Calitate conform ISO 9001:2000 cu acreditare de la BVQI Londra.

Fiecare comanda a clientului este importanta pentru noi.

https://uzinamecanicavl.ro/site/index.php

Uzina Mecanica Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe