PERCHEZIȚII LA TRAFICANTI DE DROGURI DIN VALCEA

miercuri, 31 ianuarie 2018

 

      Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au descins la locuințele unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de mare risc. 4 bărbați au fost reținuți.

 La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au desfășurat 7 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea și Stoenești, la persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc.

În fapt, la data de 29 ianuarie a.c., polițiștii au depistat, în flagrant delict, în Băbeni, un autoturism în care se aflau trei persoane, bănuite că ar fi introdus în ţară droguri de risc. În mașină a fost găsit  aproximativ 1 kg. de fragmente vegetale de culoare verde –oliv,  care au fost sigilate și înaintate unui laborator pentru analize. Din cercetări a reieșit că aceștia ar fi comercializat drogurile pe raza județului Vâlcea, la diferite persoane.

Polițiștii au extins investigațiile, iar în urma celor 7 percheziții efectuate astăzi, la domiciliile persoanelor bănuite (cinci bărbați și două femei), au fost ridicate, pentru continuarea cercetărilor, telefoane mobile, cartele SIM, semințe de cannabis,  15 gr. de fragmente vegetale, un grinder, un cântar, precum și alte substanțe ce urmează să fie expertizate, 120.000 de lei și 160 de euro.

4 bărbați cu vârste cuprinse 24 și 44 de ani, au fost reținuți, față de aceștia Tribunalul Vâlcea dispunând ulterior arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

 

La acțiune au participat și polițiști ai Serviciului Rutier, luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi.

 

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic, trafic internațional și  deținere de droguri de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe