Organizatia TSD Valcea, delimitare clara de poziţia lui Gabriel Petrea

luni, 15 ianuarie 2018

 

Preşedintele executiv al organizaţiei TSD Vâlcea, deputatul Ştefan Ovidiu Popa, susţine, într-o postare pe facebook, că preşedintele TSD trebuia să consulte organizaţiile 'înainte de a-şi lua angajamente şi a face consideraţii publice'. Orice declaraţie publică trebuie bine cântărită, se mai arată în comunicatul TSD Vâlcea.

'Bineînţeles că vrem unitate în PSD! Bineînţeles că ne dorim o guvernare bună, dar, în aceste zile, un lider, fie el şi de la tineret, ar trebui să ne consulte înainte de a-şi lua angajamente şi a face consideraţii publice, aşa cum preşedintele PSD Liviu Dragnea va consulta preşedinţii în CEX. Până atunci, probabil, domnul Gabriel Petrea ar trebui să semneze în nume personal comunicatul recent apărut pe reţelele de socializare. Cred că orice declaraţie publică, până la Comitetul Executiv National al PSD, trebuie bine cântărită. Prin urmare, ne delimităm de acest comunicat al domnului Petrea', indică deputatul Ştefan Ovidiu Popa.

Preşedintele TSD, Gabriel Petrea, a afirmat într-un document publicat duminică pe site-ul organizaţiei că doreşte o definire mult mai clară a relaţiei dintre conducerea partidului şi Guvernul social-democrat. ”Numirile în funcţii publice trebuie făcute cu responsabilitate, ţinând cont nu doar de loialitate, de prietenie, ci şi de competenţă. Atunci când greşim, trebuie să acţionăm rapid şi să facem schimbările care se impun. Un mecanism transparent de promovare şi de gestionare a resursei umane trebuie să devină realitate – nu se mai poate sări peste rând, nu se mai poate promova atât timp cât competenţa administrativă şi politică nu au fost probate. Numirile în funcţiile publice nu mai pot fi surprize pregătite de lideri pentru că, aşa cum am văzut, lipsa de autonomie a celor cărora le încredinţăm funcţii publice generează crize”, a scris Petrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe