|miercuri, octombrie 20, 2021
  • Follow Us!

O fata de 16 ani, beata la volan, a produs un accident rutier 

femeie-beata-volan

 

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit la un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, constatând că persoanele implicate nu dețineau permis de conducere și se aflau sub influența alcoolului.

În dimineața zilei de 11 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, fără victime, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

În fapt, din cercetări a rezultat că o tănără de 16 ani, din  Ocnele Mari, a condus un autoturism în municipiu, fără a deține permis de conducere, iar la un moment dat a acroșat un stâlp de iluminat public. În urma evenimentului rutier, fata i-a cerut unei cunoștințe,un tânăr de 20 de ani, tot fără permis de conducere, să se deplaseze la fața locului, pentru a lua mașina, ceea ce acesta a și făcut, acroșând la rândul lui branșamentul de gaz din fața unui imobil.

Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi, reieșind că fata avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tânărul de 20 de ani, 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor întreprinse, a reieșit că cei doi, împreună cu mai multe persoane, se aflau cazați la un hotel din Râmnicu Vâlcea, iar în jurul orei 02:00, fata a hotărât să se deplaseze în oraș, împreună cu o prietenă, luând cheia unui autoturism, fără ca proprietarul să știe acest lucru.

 

Polițiștii au înregistrat un dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Leave a Response