HCM Ramnicu Valcea bate la Cisnădie și obține a 9-a victorie în ultimele 10 etape!

luni, 15 ianuarie 2018

 

HCM RM. Vâlcea și-a adjudecat derbyul rundei trecând de Măgura Cisnădie în deplasare cu 21-18. Oltencele au revenit după ce au fost conduse și cu 5 goluri!

Măgura Cisnădie-HCM Rm. Vâlcea, meciul pentru locul 2 în Liga Națională, s-a disputat sâmbătă seară, în Ardeal. Și gazdele au început cum nu se poate mai bine meciul.

Internaționalele braziliene Deonise Fachinelo și Mariana Costa, dar și veterana Ada Moldovan au dus Măgura la un avantaj confortabil pe tabelă: 9-4 (minutul 23). Oaspetele au revenit însă în joc, marcând de patru ori consecutiv până la pauză: 9-8!

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a ieșit mai motivată de la cabine. Portarul austriac Petra Blazek a făcut minuni între buturi, iar responsabilele cu golurile au fost ucrainianca Irina Glibko și spaniola Marta Lopez. Vâlcea era sigură de victorie deja în ultimele minute, desprinzându-se la patru goluri avans. S-a terminat 21-18, iar oltencele rămân pe locul 2 în clasament.

După ce începuse campionatul cu două înfrângeri, în ultimele 10 etape, HCM Rm. Vâlcea a fost învinsă doar de CSM București, trecându-și în cont 9 victorii! Cisnădie rămâne pe 4, dar mai are doar un punct avans în fața Bistriței.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe