|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

Clasa politică, ”MOCIRLĂ”. Remus Borza: Ordin pe unitate, politicieni vulnerabili, compromiși, mediocri 

remus-borza-300x200

Deputatul independent Remus Borza a vorbit, în emisiunea ”Borza Analytica”, de la DCNews, despre “ordinul dat pe unitate” pentru ca România să aibă o clasă politică slabă.

Instituția-cheie a democrației, cea mai slabă încredere

”A fost, la începutul anului, un sondaj IRES vizavi de ceea ce cred românii cu privire la direcția în care se îndreaptă România. Trei din patru români consideră că într-o direcție proastă. Asta știam, nu e o noutate, dar dacă ne uităm la gradul de încredere în niște instituții fundamentale pentru democrație și mă refer la Parlament și la partidele politice, cea mai proastă încredere din toate instituțiile este de 15% pentru Parlament și de doar 10% pentru partide. Partidul este instituția-cheie privind corecta și buna funcționare a unei democrații și a unei societăți.” a spus Remus Borza, joi, în emisiunea ”Borza Analytica”.

”Mocirlă, mediocritate numită clasa politică”

”Dacă vom pune la zid tot timpul, în fiecare zi, clasa politică și pe orice politician și apetitul oamenilor de calitate spre politică va fi foarte scăzut și vom rămâne în acea mocirlă, în acea mediocritate numită clasa politică românească” a continuat Remus Borza.

Citeste mai mult AICI

Leave a Response