|miercuri, septembrie 22, 2021
  • Follow Us!

300 LOCURI DE MUNCĂ ÎN DOMENIUL AGRICOL (RECOLTARE ZMEURĂ) ÎN PORTUGALIA PRIN INTERMEDIUL REŢELEI EURES 

5ZMEURA-650x435

 

Selectia candidaților se va desfășura în două localități din țară:

1. Roman (judetul Neamț) – 17 ianuarie 2018
2. Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018
Durată contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.
Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.
Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiența în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.
Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferenta deplasării se va deduce din primele salarii.
Salariu: Salariul de bază pentru culegatori zmeură fara ore suplimentare/cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună /1199 euro brut/lună.
Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plătește 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plata efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul.
Limba straina: Constituie avantaj–cunoștințe de baza de limbă engleză/spaniolă/ portugheză dar nu este obligatoriu.
Persoanele cu domiciliul în județul Vâlcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Liviu Cochirlea din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, telefon 0350419715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– Adeverința medicală (apt pentru munca în străinătate);
– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.

Ion Marius Năfliu-Director Executiv AJOFM Vâlcea

Leave a Response