Sparle si soparle, 28.12.2017

joi, 28 decembrie 2017
  • Bombă! Se aude că lichidatorul judiciar Siomax SPRL a reuşit să vândă celebrul cândva Motel-restaurant Capela din Râmnicu Vâlcea, distrus complet şi adus în faliment de către Nicolae Minea, fostul acţionar majoritar de la SC Alutus SA. În ultimii patru ani, imobilul a mai fost scos la licitaţie, dar nu s-a prezentat nimeni ca să cumpere „restaurantul” Capela. Acum, din câte se aude, cel care a achiziţionat obiectivul turistic este patronul Ivănescu, de la firma de calculatoare şi software SC Ivex SRL, iar preţul plătit către lichidatorul judiciar ar fi de sub 400.000 euro, având în vedere starea de degradare. Motelul-restaurant Capela este un simbol al Râmnicului şi al judeţului Vâlcea, şi, indiferent cine va fi noul proprietar, este bine ca aici să se facă urgent lucrări de modernizare şi reabilitare pentru a i se reda strălucirea şi prestigiul pe care le avea mai demult!!!

 

  • În data de 23 ianuarie 2018, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv la Poliţia Locală, după ce fostul director Rândunel Bădescu a demisionat în urmă cu două luni. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

 

  • Zilele trecute, prefectul Florian Marin şi-a actualizat declaraţia de avere, din care aflăm că, în acest an, acesta şi-a mai adăugat o maşină la zestrea de autoturisme, prin cumpărarea unui Renault Clio, dar în octombrie 2017 a donat o Skoda Octavia către Lavinia Marin. Prefectul Marin nu deţine terenuri, dar are două apartamente în Râmnicu Vâlcea şi oraşul Popeşti Leordeni (din judeţul Ilfov). De la Poliţia Judeţului Vâlcea, Florian Marin a încasat în 2016 un salariu total de peste 106 milioane de lei vechi, plus 30 milioane de lei vechi de la biroul parlamentar, 68 milioane de lei vechi de la Consiliul Judeţean, peste 754 milioane de lei vechi din pensii de la MAI, 94 milioane de lei vechi din indemnizaţii de la Biroul Electoral Judeţean, 40 milioane de lei vechi indemnizaţii de la ATOP Vâlcea, circa 10 milioane lei vechi sub formă de diurnă de la BEJ, în timp ce soţia sa a trebuit să se mulţumească doar cu circa 232 milioane de lei vechi de la societatea CET Govora.

 

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 decembrie 2017, decretele de numire în funcția de judecător sau de procuror a candidaților declarați admiși la concursul de admitere în magistratură desfășurat în perioada 4 iulie - 12 octombrie 2017. Printre aceştia se numără şi două nume din judeţul Vâlcea: Ana Sandu - judecător la Judecătoria Drăgăşani şi Ana Maria Trandafir - judecător la Judecătoria Drăgăşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe