Au fost prinsi adolescentii care au vandalizat mai multe cladiri din Ramnicu Valcea!

luni, 4 decembrie 2017

Cinci adolescenți au pus pe jar poliţia locală din Râmnicu Vâlcea după ce mai multe imobile, blocuri şi garduri din oraş au fost mâzgâlite cu vopsea.

Printre clădirile vandalizate se află şi Biserica Ostroveni – lăcaş de cult abia renovat – pe care tinerii au scris cu vopsea „POLITICA=RÂNDUIALĂ” şi „BISERICA=MASONICĂ”.

Ajutaţi de imaginile surprinse de camerele de luat vederi poliţistii au reuşit să-i prindă pe aceștia în ce desenau pe un bloc din zona Cina.

Este vorba de cinci minori cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani asupra cărora poliţiltii au găsit 10 spray-uri cu vopsea de diferite culori.

Minorii au primit amenzi între 50 şi 100 de lei. AMENZI MULT PREA MICI, AVAND IN VEDERE VANDALIZAREA LACASULUI DE CULT DIN CARTIERUL OSTROVENI!

„Polițiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, Compartimentul Ordine Publică şi Intervenție, ca urmare a dispozițiilor primite din partea conducerii poliției locale au efectuat verificări în Cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea ocazie cu care au depistat pe minorii D.I.V., în vârstă de 14 ani, H.K., în vârstă de 14 ani, T.F.V., în vârstă de 14 ani, R.D., în vârstă de 14 ani, şi M.R.S., în vârstă de 15 ani, care, folosind sprayuri cu vopsea, au desenat pe gardul împrejmuitor al bazei sportive de pe strada Dacia şi pe pereții blocurilor din zona Cina.
La verificarea bagajelor pe care le aveau asupra lor au fost gasite 10 recipiente cu vopsea tip spray de diferite culori. Cei cinci minori au fost conduşi la sediul Poliției Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea fiind anunțați şi parinții acestora totodata luându-se masura sancționari contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art.2, pct.14, din Legea 61/1991. Cei cinci minori au fost predați organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor” – mentionează Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea.

Sursa foto: Poliția Locală Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe