Accident grav în apropiere de Râmnicu Vâlcea. Un şofer a ars de viu în maşină

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Accident grav în noaptea de vineri spre sâmbătă pe E81, în zona localităţii Malu Vârtop.

Accidentul a avut în zona localităţii Malu Vârtop, la câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Potrivit martorilor oculari, un autoturism BMW care circula cu viteză foarte mare pe şoseaua udă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un TIR. Ambele vehicule au ieşit de pe carosabil , iar autoturismul a luat foc.

“Un bărbat de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism pe DN7 iar la km 183+800, în comuna Bujoreni, a depăşit un alt autovehicul, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o autoutilitară. Maşina a luat foc, iar şoferul a decedat, carbonizat. Pasagerul din dreapta, un bărbat din Muereasca, a fost rănit grav”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Şoferul autoutilitarei nu a fost rănit. După accident autoutilitara a rămas blocată într-un şanţ şi urmează a fi ridicată sâmbătă de acolo. În prezent traficul în zonă se desfăşoară normal.

Imaginile ne-au fost trimise de un martor ocular. Daca aveti imagini si informatii care pot deveni o stire de interes general le puteti trimite prin WhatsApp, la numarul de telefon 0744.878.878.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe