|miercuri, mai 12, 2021
  • Follow Us!

Cinci arme confiscate în urma unui control la domiciliul unei femei din Păușești-Măglași 

arme

 

 

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vâlcea au ridicat 5 arme neletale deținute ilegal de către o familie din Păușești-Măglași. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, polițiștii vâlceni au efectuat un control la domiciliul unei femei din Păușești-Măglași, identificând într-un fișet metalic o armă neletală de autoapărare și 2 arme neletale de tir sportiv. Armele au fost deținute în baza unui permis de armă de către soțul femeii, bărbatul decedând în luna august a anului trecut, familia însă nu a depus armele la poliție, așa cum prevede legea.

Continuând verificările, polițiștii au descoperit alte 2 arme neletale, respectiv o pușcă neletală cu aer comprimat și o pușcă neletală de tir sportiv, care ar fi fost deținute în mod ilegal de către defunct.

S-a luat măsura ridicării celor 5 arme neletale și a cantității de muniție, 3 cutii metalice ce conțineau aproximativ 1000 proiectile metalice, de calibru 5,5 mm si 8 bucăți de cartușe cu proiectil din cauciuc.

 

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor .

 

Leave a Response