Prefectul Florian Marin promite ca iarna nu-i va prinde pe picior gresit pe valceni!

duminică, 29 octombrie 2017

 

Duminica,incepand cu orele 9.00, am convocat in sala 2 a Institutiei Prefectului o sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Valcea
Tema sedintei s-a referit la stabilirea si adoptarea de masuri de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta ,ca urmare a codului portocaliu de vânt și ninsori, valabil in perioada 29 octombrie, ora 10:00 – 30 octombrie, ora 23:00.
In acest sens au fost stabilite activitati concrete pentru toate structurile implicate (Sectia de Drumuri Nationale;IPJ;IJJ;ISU;Directia de Sanatate Publica s.a)insotite de termene concrete de raportare.
De precizat este faptul ca, ieri seara am avut o discutie si cu domnul vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si presedinte al Consiliului Judetean Valcea, ec.Constantin Radulescu, pe marginea masurilor dispuse de catre acesta pentru structurile si societatile din subordinea Consiliului Judetean Valcea,cu atributii specifice (Regia de Drumuri Judetene;spitalele din judet;Salvamont s.a),in asa fel incat sa nu fie probleme in judet,pe durata de manifestare a codului portocaliu.

Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie), în zonele montane vântul va sufla tare, rafalele vor depăși 80...90 km/h, iar pe creste 100...120 km/h. Va ninge viscolit, vizibilitatea va scădea temporar sub 50 m și se va depune strat consistent de zăpadă.

Florian Marin, prefectul judetului Valcea (pagina de facebook)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe