Mircia Gutau vrea sa-i civilizeze pe... nesimtitii Ramnicului!

miercuri, 4 octombrie 2017

Înnebuneşti când vezi un nesimţit aruncând cutii pe geamul maşinii, pe un alt nesimţit aruncând pachetul gol de ţigări pe stradă ş.a.m.d.

Ştii că nu ai ce îi face, că dacă îl apostrofezi pe nesimţit, te alegi cu înjurături.

La Tokyo, îmi spunea un prieten care tocmai a fost pe acolo, nu există coşuri de gunoi, toată lumea duce gunoiul acasă şi îl sortează.

Iată ce a spus primarul Gutău la şedinţa de Consiliu Local:

„Vrem să facem ordine în municipiul Râmnicu Vâlcea şi cei care aruncă hârtii pe geamul maşinilor, cei care îşi duc câinii la plimbare şi lasă mizeria pe jos, cei care aruncă cutii de conserve, cei care stau pe bănci în parc şi mănâncă seminţe şi le aruncă jos să fie amendaţi cu 25 de milioane de lei vechi. Dacă şi dumneavoastră veţi fi de acord, vom face timp de o lună o publicitate agresivă atât în şcoli, cât şi în instituţiile publice, pentru ca oamenii să fie informaţi de ceea ce îi aşteaptă. Va fi foarte greu, ştiu că vor urma procese în instanţă, dar trebuie să avem un început.”

Ce să spunem decât că dacă Mircia Gutău reuşeşte acest lucru, ne răzbună pe toţi cei care avem simţ civic.

 

Gheorghe Smeoreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Mircia Gutau vrea sa-i civilizeze pe... nesimtitii Ramnicului!”

  1. Da vreau fara sa gandesc o clipa in a sustine aceasta schimbare deoarece pe afara nimeni nu arunca nimic si chiar rebufnesc extrem cand vezi romani care acolo stiu de frica iar la ei in casa lor pauza ... pai ce e tata asta voi chiar faceti misto va bateti joc apoi va plangeti ca vai domne romania nu e tara buna si povesti pai dc nu e buna !? ca voi o stricati ... lasa de dorit. Numai bine !

  2. poate la tokyo nu sunt cosuri de gunoi , dar in frankfurt sunt in statii de autobuz in parcuri sunt locuri special amenajate cu pungi pt caini in schimb lumea e civilizata. la noi intr-adevar romanul stie numai de coercitie si cu toate astea sunt mii de amenzi date si neincasate pentru ca nu-i asa nu are lumea bani. si apropo pe cand sistemul de monitorizare video in intersectii pt ca sa pot trece si eu pe verde fara sa risc sa fiu lovit de smecherul care trece pe rosu ca asa vrea muschii lui?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe