Inspectoratul Scolar ia la purecat chioscurile de la scolile din Ramnicu Valcea!

miercuri, 25 octombrie 2017

In urma articolului prin care semnalam ca in scolile din Ramnicu Valcea se vand alimente nesanatoase elevilor (citeste AICI articolul), Inspectoratul Scolar Valcea a transmis presei urmatorul comunicat de presa:

  Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea efectuează în perioada 23-27 octombrie 2017 în toate unitățile de învățământ din județul Vâlcea un control tematic care are ca obiectiv respectarea Legii nr. 123/2008 și a Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1563/2008.
Cel mai important punct al inspecției îl reprezintă verificarea respectării listei cu alimentele nerecomandate prescolarilor și școlarilor conform principiilor care stau la baza unei alimentații sănătoase pentru copii.
Din primele raportări din unitățile școlare din municipiul Râmnicu Vâlcea, inspectorii școlari au confimat că nu mai sunt tonomate pe holurile la care au acces elevii, că în chioșcuri sunt doar produse acceptate prin contactele (probabil - contracte - nr) încheiate cu directorii școlilor.
Verificările continua și nerespectarea legii va conduce la informarea instituțiilor abilitate.
Bun, este foarte bine ca nu mai sunt tonomate de cafea si alte tampenii in scolile Valcii, dar chestiunea ca in chioscuri sunt doar produse acceptate prin contractele incheiate cu directorii scolilor este un NEADEVAR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe