Vino îmbrăcat în 27 septembrie in roșu, galben sau albastru și hai să transformăm Sala Traian într-un mare tricolor!

duminică, 10 septembrie 2017

Federația Română de Handbal anunță suporterii echipei naționale că biletele pentru partida România-Austria (27 septembrie, ora 19.00, Sala Traian din Râmnicu Vâlcea), meci contând pentru preliminariile EURO 2018 feminin, au fost deja puse în vânzare online pe eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-feminin-romania-austria-ramnicu-valcea-sala-sporturilor-traian-988487/performance.html) și în rețeaua magazinelor partenere. 

Prețul unui bilet este de 25 lei. Vino îmbrăcat în roșu, galben sau albastru și hai să transformăm Sala Traian într-un mare tricolor!

România face parte din grupa 4 a preliminariilor alături de Austria, Rusia și Portugalia. Primele 2 clasate din cele 7 grupe și locul 3 cu cel mai bun punctaj se califică la turneul final din Franța (29 noiembrie - 16 decembrie 2018).
 
Partida cu Austria reprezintă debutul tricolorelor în campania de calificare. Cele două naționale s-au duelat în vară și în barajul pentru Campionatul Mondial 2017, atunci când Cristina Neagu&Co au câștigat ambele partide. 

Stefan Gavan - PR Manager
+40 728 222.123
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe