Percheziții la contrabandiști cu țigări în Vâlcea. Prejudiciul e imens!

joi, 7 septembrie 2017

Polițiștii au desfasurat joi percheziții la contrabandiști cu țigări în județul Vâlcea. Oamenii legii au făcut nouă descinderi în nouă locuințe ale unor suspecți. Prejudiciul în acest caz este este estimat la 100.000 de lei.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sprijiniți de polițiști din Argeș, Olt și București, efectuează un control direct și 9 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

Potrivit Poliției Române, acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în care sunt vizate cinci persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Anchetatorii susțin că, în cursul acestui an, suspecții s-ar fi aprovizionat, ar fi depozitat și comercializat țigări netimbrate despre care știau că sunt marfă de contrabandă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat, până în prezent, la 100.000 de lei.

Piața neagră a țigaretelor a coborât în martie la 15,2%, cu un punct procentual mai puțin față de nivelul de 16,2% din ianuarie 2017, potrivit unui studiu Novel Research despre comerțului ilegal.

Cele mai multe astfel de țigări provin din state precum Moldova, Ucraina și Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe