Deputatul Vasile COCOȘ a participat la dezbaterea organizată de AJFP Vâlcea și Filiala C.E.C.C.A.R Vâlcea pe tema T.V.A.-ul defalcat

luni, 25 septembrie 2017

 

 

Deputatul Vasile COCOȘ a participat vineri, 15.09.2017, în sala de conferințe de la sediul AJFP Vâlcea la o întâlnire de lucru organizată de AJFP Vâlcea și Filiala C.E.C.C.A.R Vâlcea, pe tema “ Sistemul SPLIT TVA obligatoriu din 2018 - principalele prevederi și prezentarea modului în care va fi aplicat”.

La aceasta consfătuire au participat reprezentanți ai mediului de afaceri din județul Vâlcea și experții contabili, care au dezbătut modul de aplicare a O.G. nr. 23/2017 privind plata defalcata a T.V.A. Întâlnirea a fost moderată de către specialiști din cadrul AJFP Vâlcea și ai Filialei C.E.C.C.A.R. Vâlcea.

Domnul deputat Vasile COCOȘ ca președinte al Filialei C.E.C.C.A.R. Vâlcea și membru al Comisiei de buget – finanțe din cadrul Camerei Deputaților le-a solicitat celor prezenți la dezbatere, sa facă eforturi pentru a aplica opțional prevederile O.G. 23/2017 privind plata defalcata a T.V.A.-ul începând cu data de  01.10.2017, astfel ca până la data de 01.01.2018, când este obligatorie aplicarea acestei ordonanțe, atât administratorii de societăți cât și contabilii acestora să se familiarizeze cu tot ce înseamnă restricțiile aplicării O.G. 23/2017 și să se poată evidenția eventualele deficiențe în aplicare.

Deoarece problemele ridicate de experții contabili au fost multiple și complexe, domnul deputat Vasile COCOȘ, a solicitat specialiștilor din cadrul AJFP Vâlcea să continue dezbaterea în data de 28.09.2017, deoarece intenționează ca toate aspectele ridicate privind funcționarea acestei ordonanțe, să facă obiectul unei inițiative privind eventuala modificare a acestei ordonanțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe