Sparle si soparle, 10.08.2017

miercuri, 9 august 2017

Perdantul de la Lahovari alearga ca musca fara cap, prin stanga si dreapta, cu tot felul de reclamatii halucinante. In loc sa spuna Multumesc, ca nu a fost dat pe mana Parchetului pentru dare de mita, in urma cu ceva timp, ipochimenul incompetent se plange cu lacrimi de crocodil ca a fost nedreptatit. Mare e gradina lui Dumnezeu!

Reprezentantii Euro Insol de la CET Govora trebuie sa stie ca mai multe sectoare de activitate sunt conduse de politruci, de indivizi neprofesionisti, care incurca mai mult lucrurile. Ramane un mister cum de au avansat acesti neaveniti in functii, chiar si in ultima perioada?!

Mai multi administratori de asociatii II FURA PE RAMNICENI! Hoti la drumul mare, la facturi! Multi dintre acesti indivizi nu raporteaza numarul real de locatari din asociatie la furnizorii de utilitati si servicii, Apavil si Romprest, dar ei incaseaza cu nesimtire banii, pe care-i baga in propriile buzunare! Se aude la Primarie si Politie?!

Vuza de la Chimcomplex a intrat in atentia Parchetului dupa ce a obtinut informatii confidentiale din interiorul Oltchimului, pe care intentioneaza sa le foloseasca la Borzesti. Suntem curiosi cum vor evolua aceste anchete! Se va pune batista pe tambal?!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe