O noua premiera la Ramnicu Valcea pentru CNG-ul din Romania!

joi, 17 august 2017

Prima statie de alimentare cu CNG din tara este, incepand din 12.08.2017, si prima statie de CNG din Romania care opereaza conform unui sistem de management al calitatii certificat ISO 9001/2015.

Existenta unui sistem certificat de management al calitatii la statiile de alimentare cu CNG pentru vehicule este o cerinta obligatorie a ANRE pentru eliberarea si mentinerea licentei de furnizare CNG.

Denisson Energy detine licenta de furnizare din 02.09.2015, licenta fiind deja prelungita pana la sfarsitul anului 2026.

Certificatul 751C sistem ISO 9001 2015 statie CNG Valcea

În România Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizeaza implementarea a 9 statii de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat ( CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este  derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele ( INEA ) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe