Mallul de 40 milioane euro de la Râmnicu Vâlcea va fi inaugurat la finalul anului 2017

sâmbătă, 19 august 2017

Grupul sud-african de investiţii NEPI, dezvoltator imobiliar de retail în România şi regiunea Europei Centrale şi de Est, investeşte 40 de milioane de euro în centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, care va fi inaugurat la finalul acestui an, potrivit unui comunicat al companiei.

Mall Valcea

Noul centru comercial va fi cea mai modernă destinaţie de cumpărături şi divertisment din regiune, aliniată la cele mai ridicate standarde, şi va avea o suprafaţă închiriabilă de 27.900 de metri pătraţi.

Shopping City Râmnicu Vâlcea va include branduri internaţionale de renume, unele în premieră în regiune. Printre chiriaşii centrului comercial se numără deja unul dintre cei mai mari retaileri de electronice şi electrocasnice din România, reprezentanţe ale unuia dintre cei mai mari retaileri internaţionali de fashion şi un hipermarket Carrefour.

Noul centru va dispune de aproximativ 14.000 de metri pătraţi de branduri de fashion, o suprafaţă pentru hipermarket şi servicii de 10.000 de metri pătraţi şi una de 3.000 de mp pentru zona de restaurante şi divertisment.

Shopping City Râmnicu Vâlcea completează oferta de divertisment cu un cinematograf multiplex, dotat cu şase săli, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino şi o terasă de peste 350 de metri pătraţi, cu vedere spre râul Olt.

'Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi primul centru comercial full concept din regiune, care va oferi atât locuitorilor din judeţul Vâlcea, cât şi celor din zonele adiacente o diversitate de produse şi servicii pentru toate categoriile de public. Este un proiect care va redefini standardele de calitate şi va modifica piaţa de retail din regiune, datorită ofertei atractive de divertisment, dotările de ultimă generaţie şi mixul complet de chiriaşi', spune Adina Ciobanu, asset manager NEPI.

 

http://www.economica.net/nepi-mallul-de-40-mil-euro-de-la-ramnicu-valcea-va-fi-inaugurat-la-finalul-anului-2017_139251.html#ixzz4qC8NvNwC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe